Go to Top

Vállalkozásoknak

Napelemes rendszereinkkel optimalizálhatja, tervezhetővé teheti az energia felhasználását, az így megspórolt költségeket fejlesztésre, esetleg cégének bővítésére fordíthatja. Cége, vállalkozása működési költségeit többek között a megújuló energiák felhasználásával lehet a leghatékonyabban csökkenteni. A mai nehéz üzleti környezetben elsődleges cél a versenyképesség fenntartása, és a költségek csökkentése. A költségek csökkentése mellett a vállalkozás nyereségének megfelelő módon való visszaforgatása is nagyon fontos. A napelemes rendszerekbe való befektetés általánosságban véve 10 éven belül megtérül, és további, legalább 15 évig gyakorlatilag költségmentesen termeli a vállalkozás működtetéséhez szükséges energiát.

Sosem volt még ennyire könnyű, és sosem érte még meg ennyire napelemes rendszert telepíteni, mint napjainkban!

A vállalkozások számára jelenleg elérhető növekedési hitelprogramnak köszönhetően akár már éves 2,5 % hitel kamat mellett egy napelemes rendszer 10% nyereséget garantál, így Ön 10 évig akár évi 7,5% nyereséget realizálhat. A 10 éves futamidő lejártát követően megmarad a napelemes rendszer, ami gyakorlatilag ingyen termeli Önnek az áramot.

A rendszer elindítását követően a cég működési költségei rögtön, kézzel fogható módon csökkenek. A beruházással egy időben az ingatlan értéke is megnő, az alacsony üzemeltetési költségek okán a piacon pedig keresettebbé válik.

A napelemes rendszerek a vállalkozás növekedéséhez is igazodni tudnak, a későbbiekben igény szerint bővíthetőek. A vállalkozás bővülése, vagy a telephely megváltozása esetén a napelemek is költöztethetőek a céggel együtt, így a beruházás nem veszik el a költözéssel.

Minél nagyobb egy vállalkozás energia szükséglete, annál inkább megéri napelemes rendszerben gondolkodni. Rengeteg referenciánk van, különböző vállalkozások egyedi igényei alapján kivitelezett napelemes rendszerekből, szinte minden iparágból. A kis manufaktúráktól kezdve az óriás gyárakig (Audi), vagy akár állami intézményekig (Főtáv, Kecskeméti Rendőr főkapitányság), velünk mindenki megtalálja a számítását  a napelem rendszerekben. Nyomdák, üzemek, nagy konyhák, műhelyek, szállodák, ipari parkok, telephelyek világításának, áram szükségletének, meleg víz előállításának,  fűtésének kiváltására, vagy rásegítésére használhatóak napelem rendszereink.

Végül, de nem utolsó sorban, egy napelemes rendszerrel cége környezetre gyakorolt terhelését is csökkentheti!

Napelemes rendszerek tervezésén kivitelezésén kívül az alábbiakat biztosítjuk:

  • Energetikai felmérés;
  • Tervezés, mérnöki szaktanácsadás;
  • Pályázat írás;
  • Szerviz szolgáltatás, karbantartás;
  • Épületautomatikai tervezés, kivitelezés;
  • Egyéb villanyszerelés.

 

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:

captcha