Go to Top

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Cégünk a komplex szolgáltatás értékesítésében hisz. Azt gondoljuk, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kulcsra kész megoldásokra van szükségük, és semmit nem akarnak Ők maguk elintézni, hanem szeretnék profikra bizni. Szolgáltatásunk éppen ezért minden olyan feladatot tartalmaz, ami egy komplex kivitelezéshez szükséges.

A Siva-Solar Kft mögött egy 23 éves múlttal rendelkező épületgépész cég áll, ezért, ha a megrendelőnk további épületgépészeti fejlesztéseket szeretne, azon projektekben is teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani.

A Siva Solar Kft. az Önök rendelkezésére áll abban, hogy a legjobb döntést hozza a beruházását illetően.

Szolgáltatásaink, a teljesség igénye nélkül részletezve:


Helyszíni felmérés, tanácsadás
Ahhoz, hogy biztosan jól működő rendszert kapjon, szükség van egy szakszerű felmérésre, tanácsadásra, hogy az a lehetőségek és feltételek tudatában a legjobb kialakítású napelemes rendszert kapja. Válaszolunk kérdéseire, a tető alkalmasságától kezdve, a beruházás költségein át, a megtérülésig, a napelemek és berendezések helyigényéig.

Árajánlat készítés
Megkeresését követően, az Ön igényeit figyelembe véve, ha szükséges helyszíni felméréssel kiegészítve, az Önre szabott árajánlatot e-mailben megküldjük. Az ajánlat és a kísérő levél tételesen tartalmazza a beépítendő anyagokat, a munkadíjakat és a műszaki leírást. Ezen felül is bármilyen kérdéssel fordulhat Ügyfélszolgálatunkhoz vagy szakértőinkhez.

Tervezés
Cégünk saját tervező csapattal rendelkezik, melynek szakmai felkészültsége, tapasztalata a legjobb megoldást és tervet fogja az Ön számára kialakítani. Rendelkezünk az Európában is legtöbbet használt PV-SOL programmal, mely több éves időjárási és hőmérsékleti adatbázissal rendelkezik hazánk és Európa teljes egészére. Ez azért fontos, mert a tervezés során ezen programokkal modellezni tudjuk az Ön házát és a tervezett rendszer teljesítményét.

Telepítés / Kivitelezés
A domináns tényező sok esetben az ár, ami természetesen nagyon fontos, de emellett a megfelelő szakértelem, telepítési mód is létfontosságú. Minősített szerelőink, projektvezetőink létfontosságúnak tartják a megfelelő szerelési és biztonsági berendezések, a helyes és előírásoknak megfelelő telepítést. Telepítőink az Önök által egyeztetett időpontban, egy-két nap alatt a legkevesebb kellemetlenséget okozva szerelik, telepítik napelemes rendszerüket.

Ügyintézés, engedélyek beszerzése
Cégünk teljes körű szolgáltatást igyekszik nyújtani Önnek. Ezért az áramszolgáltatói ügyintézés teljes folyamatát elvégezzük Ön helyett. A sikeres engedély megszerzéséhez, előzetes igénybejelentés után, ha a rendszer feltételei adottak, tervezőink villamos tervet készítenek, és a csatlakozási kérelem részeként a teljes dokumentációt benyújtják, az Ön áramszolgáltatója felé. A teljes folyamat végén, Önnek lesz egy oda-vissza mérő órája, mely méri az Ön által megtermelt és fogyasztott villamos energiát.

Karbantartás, Garancia
A telepített rendszerünkre 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Ennek feltétele a termékeink, berendezéseink karbantartása, szervizelése, hogy a beépített minőségi termékeink az optimális működés biztosításához.

Pályázat írás, finanszírozás
Ügyfeleink részére pályázati és finanszírozási tanácsadást nyújtunk. Az aktuális pályázati lehetőségekről tájékozódhat kollégáinknál vagy a honlapunkon.