Go to Top

Online monitoring rendszer

Napelemes rendszereknél lehetőségünk van az inverter által kínált minimális adat megjelenítésén felül komplexebb és részletesebb adatgyűjtésre a rendszerünk által megtermelt energiával kapcsolatban.

A monitoring rendszerek működhetnek helyi, vagy lokális módon. Azonban sajnos az inverter gyártók ezeket a lehetőségeket csak bizonyos felárért biztosítják. A monitoring rendszerek lehetőségeit számtalan módon lehet hasznosítani. Mobil applikáción keresztül a világ bármely pontjáról ellenőrizhetjük a rendszerünket, és ha problémát látunk, értesíthetjük akár családtagunkat, vagy a szervizt.

WEB felületen akár be is avatkozhatunk, paramétereket állíthatunk át, esetleg egy teljesítmény figyelővel fogyasztókat kapcsolhatunk be, illetve ki. Intézmények, vállalatok, önkormányzatok, de akár magánszemélyek reklám célra használhatják, hogy mennyi energiát spóroltak, mennyi CO2 kibocsátás csökkenést értek el a rendszer működésével.

Nagyobb rendszerek esetén hatékonyabbá teszi a rendszer ellenőrzését, illetve az esetleges hiba feltárását. Pályázati beruházások esetén, ahol a megtérüléshez, vagy a hozamhoz kötötték a támogatást, az adatok lementésével kimutatásokat készíthetünk táblázatos, vagy diagramos formában.

 

Online webes felület Felhő alapú szolgáltatás
monitoring_cloud monitoring

Hamarosan elérhetővé tesszük weboldalunkon néhány működő napelemes rendszer aktuális és korábbi teljesítményét is. Addig is, ha kíváncsi, kollégáink szívesen megmutatják Önnek személyesen egy már beüzemelt monitoring rendszert. Keressen minket elérhetőségeinken.

 

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:

captcha