Go to Top

Miért válasszon minket?

A termék (napelem) és a szolgáltatás (tervezés, telepítés) mögött álló vállalatok teljes mértékben magyar tulajdonban vannak. Az anyavállalat 1991 óta sikeresen, stabil pénzügyi alapokkal működő építőipari vállalat.

A vállalat tulajdonosa a gazdasági válság közepén is az innovációban bízva, hosszú távú fejlesztési tervekben gondolkodva kezdte meg a napelemek gyártását, illetve a kivitelezői tevékenységét. A napelemek a ma elérhető egyik legfejlettebb technológiát (3S Swiss Solar Systems AG, Svájc) alkalmazva, számítógép vezérelt gyártósoron készülnek. Lényeges, hogy a gyártott termékek minősége bármikor leellenőrizhető, visszakereshető, valamint a gyártás technológia nyomon követhető, azaz nem egy távoli, nem megfogható gyártótól származnak a panelek, amelyekkel szemben adott esetben a garanciális kötöttségek sem számonkérhetők.

A gyár rendelkezik az idevonatkozó TÜV ill. IEC minőségbizonyítványokkal, amelyek mind a termékekre, mind a gyártási folyamatra nézve igazolják a minőségi feltételek meglétét.

A cégcsoport rendelkezik a gyártáshoz illetve tervezéshez, kivitelezéshez szükséges mérnöki, tervezői és egyéb szakember háttérrel amely biztosítja a magas színvonalú teljesítést. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, minősített szerelőink , tervezőink, mind tanácsadásban, mind a megfelelő rendszer kiválasztásában segítenek. Csak abban az esetben telepítjük a rendszert, ha annak minden feltétele adott és teljesíthető a későbbi problémák elkerülése végett.

Az áramszolgáltatóval való ügyintézési folyamatot mi vállaljuk, az engedélyezési eljáráshoz szükséges csatlakozási terveket, műszaki dokumentációt szakértő munkatársaink segítségével a lehető leggyorsabban bonyolítjuk le.

Egy napelemes rendszer hosszú távra tervezett, ezért elengedhetetlen a minőségi anyagok használata. Az AS napelemek prémium kategóriás termékek, amelyek minőségben bizonyíthatóan bármely európai gyártóval állják az összehasonlítást, és magasan felülmúlják a távol-keleti gyártók jelentős többségét. Ehhez elsősorban a kész rendszereket tekintve kifejezetten versenyképes árakat kínálunk (főként a forgalmazott mennyiség nagysága miatt), de önmagukban a napelemeink előállítási költségei is jelentősen megközelítették a távol-keleti áruk behozatali árait a termelésben végrehajtott innovációink miatt.

A komplett napelemes rendszereink kizárólag minőségi és márkás termékekből állnak. A gyártott napelemeken felül, mind az inverter, mind a tartószerkezet és a  biztonsági berendezéseket, kizárólag márkás jó minőségű beszállítóktól vásároljuk. Kiemelt partnereink a Fronius, Weidmüller, Schneider Electric, Würth, Fischer, Hilti. A kivitelezési munkákat kizárólag minősített szerelőkkel, vagy alvállalkozókkal végezzük.

Fontos, hogy helyben (Magyarországon) érvényesíthető garanciát biztosítunk termékeink mellé.

Végezetül még kínálni tudunk: rugalmas, ügyfélközpontú ügyintézést, szükség szerint helyszíni műszaki szaktanácsadást.

 

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:

captcha