Go to Top

Napelem árak és megtérülés

A napelem rendszerek a fűtés rendszerhez hasonlatosan tervezést igényelnek. A tervezés az igényekre, és a lehetőségekre is kiterjed. Megnézzük az épület adottságait, a benne élők szokásait és jövőbeni igényeit. Vannak azonban sarokszámok, amelyek segítenek a nagyságrendi tájékozódásban. Egy napelem rendszer átlagos megtérülési ideje 10 év, tehát az éves villanyszámla költség tízszerese. Mielőtt rohanna megnézni a villanyszámláját, kérem olvasson tovább.

A napelemek nem csak a világítás és a háztartási gépek által elfogyasztott áramot tudják megtermelni Önnek, hanem a fűtés és/vagy a melegvíz előállítás, és a hűtési költségeinek csökkentésében is tudnak segíteni. Amennyiben jelenleg gáz kazánnal fűt, és/vagy állít elő melegvizet, lehetőség van a meglévő fűtési rendszerét egy elektromos vízmelegítővel is kiegészítenie, amely áram segítségével melegíti fel a vizet, így mind a melegvíz használatakor, mind a fűtéskor a gáz kazánnak már nem, vagy csak minimálisan kell tovább melegítenie a vizet. A rendszerben lévő melegvizet, ahogy eddig is történt, egy elektromos szivattyú keringeti a radiátorokban.

Ugye, hogy érdemes volt elolvasnia, mert így már a gázszámlát, vagy annak jó részét is megspórólhatja ha napelemere vált.

Kérjen ajánlatot még ma, és élvezze, hogy legalább 25-30 évig nem fizet a villanyért!

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:

captcha