Go to Top

Cégünkről

A Siva Solar KFT a SIVA cégcsoport tagja. A cégcsoport alapját az 1991-ben megalakított SIVA-MONT KFT, amely Magyarország vezető épületgépészeti és technológiai gépészeti cége.

A cégcsoport többek között a magyar és a külföldi piacra prémium kategóriás napelemek gyártásával is foglalkozik. Az AS modulok nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi, főleg nyugat-európai és a közel-keleti piacon is komoly elismerést vívtak ki maguknak. Az AS napelemek  többek között Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Dániában, Olaszországban, Romániában, Görögországban és számos közel keleti országban megvalósított napelemes rendszerek és napelemparkokban alakítják át a kifogyhatatlan energiaforrást, a napenergiát elektromos árammá.

A napelem gyártás elidításának pillanatában a SIVA-MONT KFT azonnal elkezdte napelemes rendszerek megtervezését és kivitelezését, illetve az ehhez tartózó teljes ügyintézést,  amelynek alapját a két évtizedes mérnöki kivitelezés, szaktudás és tapasztalat, valamint a saját gyártmányú, prémium kategóriás AS napelemek képezték. A kivitelezésre szakosodott üzletág 2013. végéig közel 300 kis és közepes méretű napelemes rendszert valósított meg.

2013. végén a cégcsoport új üzletpolitikai stratégiájának megfelelően kivált a SIVA-MONT KFT-ből a szolár üzletág, és megalakult a SIVA-SOLAR KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT, amelynek fő aktivitási területe napelemes rendszerek kulcsrakész kivitelezése.

A SIVA-SOLAR KFT a Siva cégcsoport tagjaként teljes körű szolgáltatást nyújt hazai és nemzetközi viszonylatban, igazodva az aktuális piac igényekhez.

A cégcsoport évtizedes cégpolitikájához igazodva a SIVA-SOLAR KFT arra törekszik, hogy a Megrendelő a lehető legjobb szolgáltatást kapja a meghatározott határidőre. A megfelelő hátteret a magasan képzett mérnöki állomány, a megfelelő műszaki tapasztalattal rendelkező kivitelező egységek biztosítják, mindezt úgy, hogy maximálisan betartva a műszaki, jogi és minőségi paramétereket.

Cégcsoportunk elkötelezett a folyamatos fejlődés iránt, folyamatosan értékeli a kitűzött célokat, ezek elérésekor újabbakat jelöl meg, ezen tényeket támasztja alá a cégcsoport folyamatos növekedése! A SIVA–SOLAR KFT a Siva cégcsoport legfiatalabb tagjaként követi cégcsoport többi tagjának sikeres munkásságát!