Go to Top

Az évszázad befektetése a napelem!

Mikor érdemes napelemes rendszerbe fektetni, ha nem akkor, amikor a gazdaság recesszióban van? A betéti kamatok alacsonyak, az ingatlan piac áll, és még a rezsicsökkentést követően is sok esetben magasak a lakás/ház üzemeltetésének a költségei.

Kinek érdemes napelembe fektetnie?

A válasz eléggé egyszerű… mindenkinek! Aki rendelkezik saját ingatlannal, amelynek a kertjébe, vagy a ház tetejére el tudja helyezni a napelemet. Azoknak akiknek van vállalkozásuk, és a vállalkozás havi rezsi számláit szeretnék csökkenteni, és így versenyképesebbé tenni vállalkozásukat. Az előbbi két eseten túl még rengeteg olyan eset/helyzet van, amikor megéri napelembe fektetni, de egyelőre maradjunk ezeknél a példáknál.

Hogyan térül meg a befektetés?

Ha Ön napelembe fekteti a megtakarítását, és a napelem rendszert otthona, vagy vállalkozása energia szükségletének biztosítására használja, akkor a napelem az Ön energia igényének függvényében, átlagosan számolva 10 éven belül térül meg. A rendszer telepítését követően már az első hónapban mentesül a villanyszámla, és akár a fűtésszámla fizetéstől, illetve annak max. 10-20%-át kell fizetni, ami véleményünk szerint igazi rezsicsökkenést jelent. Az első 10 év után, ha a napelem már visszahozta a bekerülés költségét, akkor még további 15-20 évet biztosan termeli az áramot Önnek teljesen ingyen.

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:

captcha

, ,